Trànsit

Gestoria Aguilera Pérez - Serveis - Trànsit

Compres o vens el teu cotxe? Canviar la titularitat d’un vehicle és un tràmit obligatori davant de la DGT i Hisenda. Realitzem aquesta gestió garantint que compleixes amb totes les obligacions i et lliurem un justificant professional per a poder circular al moment.

Sense cita prèvia, sense cues, sense esperes: Realitzem la transferència del teu cotxe o moto, garantint el correcte compliment exigit per la DGT, deixant el vehicle inscrit a nom del seu nou titular.

Perquè la teva tranquil·litat no té preu. Per a més informació, en cas de dubte o si vols rebre pressupost personalitzat…

Contacta amb nosaltres sense compromís

Aguilera & Perez Consulting S.L. informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@apassociats.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

Gestoria Aguilera Pérez Associats | Girona